Pilavo receptas, kuris pavergs jūsų šeimą.
Plovas – receptas / koliažas: Mes, nuotrauka: depositphotos.com/, pixabay.com/
Siūlome jums skanaus plovo receptą, kuris jums tikrai pavyks. Šis nuostabus patiekalas patiks tiems, kurie daug dirba ir neturi laiko sukiotis virtuvėje. Greitas, skanus ir apetitiškas!
Beje, kad plovas būtų trapus, jo nemaišykite, praneša Mesas su nuoroda į tanya_akopyan_recepty.
Imant maltą mėsą ir ruošiant skanią vakarienę visai šeimai – puikus receptas
Plovas – receptas
Ingredientai:
- 100 ml – augalinio aliejaus
- 0,5 kg – jautienos
- 300 g – svogūnas
- 2 vnt. – morkų
- 0,5 kg – ryžių
- 1 litras – vandens
- Druska, prieskoniai plovui, česnako galvutė
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, svogūną supjaustykite kubeliais, morkas stambiai sutarkuokite arba supjaustykite šiaudeliais.
Storasieniame puode augaliniame aliejuje apkepkite mėsą, tada sudėkite svogūną ir morkas.
Patiekalą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, o kai mėsa ir daržovės bus paruoštos, supilkite pailgus ryžius.
Supilkite karštą vandenį ir įdėkite visą česnako galvutę.
Virkite patiekalą ant vidutinės ugnies 40 minučių uždengę dangčiu, dabar pamaišykite ir dar 10 minučių palaikykite ant ugnies.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip gaminti plovą:
Kas yra recept_dny_y_tanya_akopyan?
recept_dny_y_tanya_akopyan yra populiari mūsų kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Tinklaraštį recept_dny_y_tanya_akopyan yra užsiprenumeravę daugiau kaip 73 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.