Virtuvės šefas atskleidė, kaip pasigaminti tobulą kiaušinienę keturiais variantais.
Kaip paruošti tobulą kiaušinienę – patarimai / Mes koliažas, ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Daugelio žmonių visame pasaulyje mėgstamiausias patiekalas yra kiaušinienė. Tačiau kiekvienas ją mėgsta savaip: vieniems ji patinka su skystu tryniu, o kitiems trynys turi būti gerai iškeptas.
Kaip rašo „Express”, kulinarijos ekspertė Kelly Scott savo „TikTok” paskyroje atskleidė tobulos kiaušinienės paslaptis.
Taigi, virtuvės šefė Kelly Scott, TikTok tinkle žinoma kaip kellyscleankitchen, pasidalijo savo paslaptimis, kaip rytoj pasigaminti tobulą kiaušinienę.
Pirma, pasak merginos, kiaušinius reikia kepti ant nelimpančios keptuvės su nepridegančia danga ir aliejumi. Tai padės patiekalui kaskart išeiti tobulam.
Kai aliejus suputos – į jį įmuškite kiaušinį. „Kepamus kiaušinius visada kepkite ant vidutinės arba silpnos ugnies, nes nenorime traškių kraštų”, – pataria ekspertė.
Kad trynys išliktų skystas, kepkite kiaušinius, kol baltymai sustings.
Norėdami pagaminti lengvą kiaušinienę su lengvai apkeptu tryniu, apverskite kiaušinius ir kaitinkite 10 sekundžių.
Jei norite, kad kiaušinis būtų vidutiniškai iškeptas, apverskite kiaušinį ir vieną minutę kepkite iš kitos pusės. Tokiu atveju trynys bus įskilęs.
„Galiausiai, jei ketinate virti kietai virtą kiaušinį, turite jį apversti ir tada sutrinti trynį. Taip užtikrinsite, kad trynys bus visiškai iškepęs”, – sako virtuvės šefas.
Priminsime, anksčiau Mes pasakojo, kaip virti kiaušinius Florencijos stiliumi.