Dėl vieno ingrediento tyrė taps nerealiai švelni ir skani: tai ne pienas.

Turint paprastą ingredientą, garnyras bus kaip restorane.

Ką dėti į bulvių košę, kad patiekalas būtų kaip restorane / Koliažas: Mes, nuotr. depositphotos.com

Sužinosite:

  • Kaip pasigaminti skanią ir švelnią bulvių košę
  • Ką dėti į bulvių košę vietoj pieno

Sviesto ir pieno dėjimas į bulvių košę yra nekintanti tradicija. Tačiau jei žinote alternatyvų, galite paruošti dar gardesnį garnyrą, kuris džiugins ir sgusiuosius, ir vaikus. Mesas išsiaiškino, kaip bulvių košėje pakeisti pieną ir sviestą.

Lemtinga klaida sugadina patiekalą: gudri gudrybė ir bulvių košė ištirps burnoje.

Portalas Pixelinform rašo, kad puikus pieno pakaitalas gali būti grietinė. Ji ne tik pagerina bulvių košės skonį, bet ir suteikia jai švelnią, „kreminę” konsistenciją.

Be to, rauginto pieno ingredientas patiekalui suteikia unikalų skonį.

Maždaug ant 500 g bulvių verta įdėti 3-4 valgomuosius šaukštus grietinės. To visiškai pakaks.

Jei norite, kad bulvių košė būtų dietinė, rekomenduojame įpilti šiek tiek sultinio.

Ji tinka ir tiems, kurie netoleruoja laktozės.

Dėl grietinės ar sultinio bulvių košė įgauna ypatingą skonį, kurio neįmanoma pasiekti su pienu ar sviestu.

Kitos naujienos:

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Varėnos pirminės sveikatos priežiūros centras
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: