Skanūs ir greiti: įdomūs pusryčių receptai kiekvienam skoniui

Lengvi, maistingi ir skanūs pusryčiai yra tai, kas padės puikiai pradėti dieną.

Pusryčių variantai / koliažas: Mes, nuotrauka: pixabay

Sužinosite:

  • Ką galite pasigaminti ryte
  • Žingsnis po žingsnio receptas

Nesvarbu, ar mėgstate kiaušinienę su šonine, ar esate įpratę prie kasdienių dribsnių, kartais verta paįvairinti rytinį racioną.

Šios įdomios pusryčių idėjos padės jums skaniai pradėti dieną, rašo Mesas su nuoroda į klymovska.com.

Ką gaminti pusryčiams

Tinginių koldūnai

Ingredientai:

  • 200 g varškės;
  • 1 kiaušinis;
  • 10 g kukurūzų krakmolo;
  • 20 g cukraus arba žiupsnelio druskos;
  • 35 g kvietinių miltų.

Viską sutrinkite šakute ir suformuokite rutuliukus. Kiekvienas rutuliukas turi būti be įtrūkimų. Apvoliokite juos miltuose, sustingdykite ant lentelės. Meskite į verdantį vandenį, virkite 5 min. Kai koldūnai iškyla į paviršių – jie paruošti.

Prabangūs pusryčiai per 10 minučių: lavašo užkandis – receptas.

Purūs blyneliai

Ingredientai:

  • 400 g kefyro;
  • 1 kiaušinis;
  • 300 g miltų;
  • 0,5 šaukštelio sodos;
  • 50 g cukraus;

Miltus persijokite su soda. Sumaišykite kefyrą, cukrų, kiaušinį, tada suberkite miltus ir sodą. Viską gerai išmaišykite ir palikite 20 min. pastovėti. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, šaukštu paskirstykite tešlą nemaišydami. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps gražios rudos spalvos.

Avižiniai dribsniai su karamelizuotais bananais

Sudedamosios dalys: 1:

  • 400 g pieno;
  • 70 g smulkiai sumaltų avižinių dribsnių;
  • 40 g sviesto;
  • 25 g cukraus;
  • 2 bananai;
  • 2 šaukštai rudojo cukraus.

Į verdantį pieną supilkite avižinius dribsnius ir cukrų ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite, kol bananai išvirs. Ant įkaitintos keptuvės sudėkite sviestą, nuluptus ir per pusę perpjautus bananus ir pabarstykite cukrumi. Karamelizuokite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Į puodą su avižiniais dribsniais sudėkite sviestą ir išmaišykite. Padalykite košę į dubenėlius, ant viršaus sudėkite bananus, užpilkite keptuvės dugne susidariusia karamele.

Kas yra Svetlana Klimovskaja?

Svetlana Klimovskaja yra konditerė, maisto tinklaraštininkė, fotografė ir maisto stilistė. Ji mėgsta gaminti maistą, fotografuoti, eksperimentuoti su maistu, ieškoti naujų skonių derinių ir dalytis receptais, rašoma svetainės aprašyme.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite norimą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad praneštumėte redakcijai.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Varėnos pirminės sveikatos priežiūros centras
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: