Traškių ir sultingų derūnų, kurie tiesiog tirpsta burnoje, receptas.
Traškių derunų receptas / Koliažas Mes, nuotr. depositphotos.com/p>Klasikiniai ukrainietiški derūnai pagal naują receptą. Traški plutelė ir tokių derūnų sultingumas tiesiog neatsiperka.
Svarbiausia, kad receptas užtruks ne ilgiau kaip 5 minutes.
Dabar jums nereikės 20 minučių stovėti prie tarkos. Jums tereikia mikserio ir šiek tiek laiko dervoms apkepti.
Jums taip pat gali patikti: Jums tereikia 1 kopūsto: itin prašmatnus sveikų salotų receptas
Greitos ir traškios derūnos – receptas
Jums reikės:
- Bulvės – 5 vidutinio dydžio bulvės
- Kiaušiniai – 1 vnt.
- Svogūnai – 1 vidutinio dydžio svogūnas
- Druska, prieskoniai pagal skonį
- Grietinė
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
Dalį bulvių ir pusę svogūnų siųskite į maišytuvą. Paruoškite tešlą derūnei 2 porcijomis.
Bulvių nereikia išminkyti rankomis, tačiau traškius derūnus reikia iš karto iškepti.
Traškūs derūnai receptas / depositphotos.com/p>Į gautą derūnų tešlą įberkite druskos, prieskonių pagal skonį ir įmuškite 1 kiaušinį.
Iškart sumaišykite tešlą derinukams iki vientisos masės.
Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir šaukštu paskirstykite tešlą dervoms.
Kepkite traškius derinukus po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Dėkite derūnus ant servetėlės, kad nubėgtų likęs aliejus, ir patiekite su grietine, ikrais ar mėgstamais priedais.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip iškepti skanius ir traškius derūnus – receptas:
Kas yra alionakarpiuk
alionakarpiuk yra populiari mūsų kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Alionakarpiuk yra užsiprenumeravę daugiau kaip 60 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.