Skanus užkandis iš pitos duonos su šprotais. Receptas toks paprastas, kad nuo jo neįmanoma atsiplėšti.
Lavašo suktinukas – užkandžio receptas / Koliažas Mes, nuotr. depositphotos.com/p>Pasigaminkite neįtikėtinai skanų užkandį iš pitos per 10 minučių. Lavašas su šprotais, kuris ant šventinio stalo nustelbs sumuštinius.
Tik pabandykite pagaminti šį užkandį vos per 10 minučių, ir sulauksite pagyrų ilgus metus.
Jums tereikia 1 skardinės sardinių: šios salotos visada pirmos nušluojamos nuo stalo – receptas
Pitos užkandis su šprotais – receptas
Jums reikės:
- Pita – 2 lakštai
- Kiaušiniai – 4 vnt.
- Lydytas sūris – 3 vnt.
- Šviežias agurkas – 1 vnt.
- Rūkyti šprotai – 1 skardinė
- Majonezas
- Česnakas pagal skonį
- Krapai
Kiaušinius išvirkite, kol išvirs, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Taip pat sutarkuokite lydytą sūrį stambia tarka.
Sumaišykite kiaušinius ir sūrį, įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos. Jei mėgstate česnaką, galite įdėti 1 skiltelę.
Ištepkite 1 lakštą pitos duonos, aptepkite gardžiu užtepu.
Tada nuplaukite 1 agurką ir supjaustykite griežinėliais. Galite jį tiesiog smulkiai supjaustyti.
Agurką dėkite ant pitos, uždenkite antru pitos lakštu.
Aptepkite likusiu kiaušinio ir lydyto sūrio įdaru.
Nuplaukite krapus, smulkiai sukapokite ir pabarstykite ant pitos duonos.
Atidarykite šprotus, nusausinkite visą skystį ir išimkite žuvį.
Šprotus tolygiai paskirstykite ant pitos.
Atsargiai susukite pitos suktinuką su šprotais, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Jei neturite laiko, galite pitą supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti gardų užkandį – pitos suktinuką su šprotais – receptas:
Kas yra mariiam_foodblog?
mariiam_foodblog yra populiari mūsų maisto tinklaraštininkė „Instagram” tinkle, kuri dalijasi savo mėgstamiausiais išbandytais receptais. Mariiam_foodblog yra užsiprenumeravę daugiau nei 48 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.