Kulinarijos tinklaraštininkė pasidalijo originaliu kepto lašinio su vaisiais receptu.
Originalus keptų lašinių receptas / Koliažas: Mes, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo
Išmoksite:
- Kaip skaniai iškepti lašinius
- Kaip ilgai kepti lašinius
Ukrainiečius sunku nustebinti lašiniais, nes jie juos gamina įvairiais būdais ir deda į daugybę patiekalų. Mesas rado originalų keptų lašinių, patiekiamų su vaisiais, receptą.
Populiari kulinarinio tinklaraščio autorė Olga Matvej papasakojo, kaip lengva paruošti lašinius, kad jie tikrai patiktų jūsų artimiesiems ir svečiams.
Ingredientai: 1:
- mėsa su lašiniais 1 kg;
- apelsinai;
- obuoliai;
- džiovinti vaisiai 100 g;
- druskos, pipirų;
- majonezo 1 šaukštas;
- medaus 1 valgomasis šaukštas;
- sojų padažas 20-30 ml;
- svogūnas 1 vnt;
- ryžių actas 2 arbatiniai šaukšteliai.
Pirmiausia reikia gerai pasūdyti lašinius. Tada ištepti majonezu, medumi, užpilti sojų padažu ir ryžių actu. Jei įmanoma, lašinius galite palikti per naktį, kad gerai pasimarinuotų.
Kad iškeptumėte lašinius, jums reikės folijos ir didelio indo. Jei neturite folijos, galite naudoti kepimo rankovę, tačiau skonis bus šiek tiek kitoks.
Pirmiausia reikia išvynioti foliją. Ant jos išdėliokite griežinėliais pjaustytus svogūnus, stambius obuolių ir apelsinų ratus. Ant vaisių ir svogūnų „pagalvės” uždėkite lašinių. Jei norite, į vidų galite įdėti džiovintų vaisių. Tada pabarstykite juodaisiais pipirais ir viską suvyniokite į foliją.
Kepkite lašinius apie 1,5 valandos.
Patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą.
Kas žinoma apie Olgą Matvey
Olga Matvej yra kulinarinio tinklaraščio autorė, kuri ruošia įvairius kepinius. Taip pat moters kanale galima rasti saldžiųjų, mėsos ir pirmųjų patiekalų receptų. Be to, Olga dalijasi naudingais patarimais apie konservų ruošimą.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.