Daugelis žmonių net nesupranta šios nuostabios tarkavimo aparato savybės.
Nukopijuota nuoroda
Kam skirti tarkavimo aparato šone esantys plyšiai / Collage , nuotrauka: „YouTube” ekrano nuotrauka
Populiariausia tarkos pusė yra ta, kurioje yra vidurinės skylutės, tačiau jei atidžiau apžiūrėsite savo tarką, pamatysite, kad šone yra plyšiai, kuriuos mažai kas naudoja.
Kam reikalingi šone esantys lizdai?
Šiuolaikinėje kulinarijos realybėje jie dažnai pamirštami, tačiau SSRS laikais jie buvo aktyviai naudojami. Šios siauros įpjovos idealiai tinka maisto produktams pjaustyti plonais griežinėliais.
Pavyzdžiui, jei reikia supjaustyti sūrį ar agurką beveik permatomais griežinėliais, šie plyšiai yra nepakeičiamas jūsų pagalbininkas.
Kaip naudoti ilgus pjūvius?
- Padėkite tarką horizontaliai: Įsitikinkite, kad pusė su siaurais grioveliais yra viršuje.
- Pasirinkite gaminį: Paimkite, pavyzdžiui, sūrio gabalėlį arba agurką.
- Perkiškite jį per angas: Paprasčiausiai stumkite produktą pro siaurus plyšelius ir turėsite beveik permatomus griežinėlius be specialių peilių ar kitų virtuvės prietaisų.
Naudodami šią techniką lengvai išgausite plonus griežinėlius, o tai ypač vertinga ruošiant patiekalus, kuriems svarbi išvaizda.
Jus gali sudominti:
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.