Jūs suklydote: kuria folijos puse uždengti mėsą orkaitėje

Kaip tinkamai iškepti sultingą mėsą orkaitėje po folija. as išsiaiškino, kuria folijos puse reikia uždengti mėsą orkaitėje.

Nukopijuota nuoroda

Kuria puse folija uždengti kepimo skardą – mėsos kepimo taisyklės / Collage, nuotrauka: ekrano nuotrauka iš vaizdo įrašo

Naudodami foliją orkaitėje galite iškepti skanią ir sultingą mėsą. Tačiau kuria folijos puse uždengti mėsą, kad pasiektumėte geriausią rezultatą?

Skirtinga folijos šonų tekstūra atsiranda dėl gamybos proceso. Gamybos metu aliuminis metaliniais voleliais susukamas į plonus folijos lakštus. Šio proceso metu viena folijos pusė poliruojama iki blizgaus paviršiaus, o kita pusė lieka matinė.

Kuria folijos puse dengti mėsą orkaitėje

Paprastai rekomenduojama, kad blizgioji folijos pusė būtų viduje, o matinė – išorėje.

Taip yra todėl, kad blizgioji pusė atspindi šilumą, o matinė pusė ją pritraukia. Taip mėsa iškeps tolygiai ir išlaikys sultis.

Norėdami mėsą uždaryti, padėkite ją ant vienos folijos lakšto pusės ir uždenkite kita puse. Užlenkite kraštus, kad susidarytų sandari, hermetiška siūlė.

Taip pat rekomenduojame jums neįtikėtiną sultingos mėsos gaminimo receptą: Toks pyragas nustelbs viską, kas yra ant stalo: neįtikėtinai paprastas mėsos apkepo receptas.

Tada folija uždenkite mėsos formą. Mėsą folijoje galima kepti 180-200 laipsnių temperatūroje 40-60 minučių, priklausomai nuo mėsos dydžio ir rūšies. Kad plutelė paruduotų, likus 10-15 minučių iki kepimo pabaigos foliją galima nuimti.

Rubrikos „Meistras namuose” vedėjas Olesis Čeredničenka pranešė, kaip tinkamai iškepti mėsą folijoje, taip pat pasidalijo kepimo paslaptimi.

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame parodyta, kuria folijos puse reikia uždengti mėsą orkaitėje:

Pasak jo, norint tinkamai iškepti mėsą orkaitėje, jau marinate nusistovėjusią mėsą reikia suvynioti į foliją veidrodine puse į vidų, kad ji būtų sultinga.

Olesis Čeredničenka taip pat pažymėjo, kad mėsą reikia suvynioti kuo sandariau, kad neliktų nereikalingų skylučių. Tačiau, jei norite, kad mėsa nebūtų per daug parudavusi, galite padaryti tris degtuko galvutės dydžio skylutes.

Jus taip pat gali sudominti:

Pastebėję klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Blog - Varėnos pirminės sveikatos priežiūros centras
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: